Første dag i Auckland

Sightseeing, Mount Eden and a whole lotta beauty

Klokken er 6.17, tirsdag morgen her, og jeg er stadig godt ramt af jetlag… De sidste to dage har vi oplevet hele Auckland lige fra shopping til den smukke natur der er at se over det hele! Vi har været en tur på sightseeing hvor vi bla. stoppede ved Rangitoto Island, som er en virkelig smuk ø, der opstod via en vulkan, med ikke særlig mange beboere. Som også kan ses på billederne så vi også Auckland Habour Bridge og det eneste Hilton hotel,som ligger på vandet, i verden – der ville vi ikke have noget imod at bo ?

Igår var det igen igen fantastisk vejr med sol hele dagen. Jeg bliver normalt aldrig solbrændt, men jeg havde dog undervurderet solens stærke UV, hvilket har resulteret i et helt solbrændt ansigt ?????
Vi var en tur til Devenport, en rigtig hyggelig ferie by og var på stranden indtil vi senere gik en aften tur op på Mount Eden, og så den flotteste udsigt jeg nogensinde har set!
På toppen var der 360 graders udsigt over hele Auckland, så smuk det ikke kunne captures på et billede, men vi prøvede

Nu starter vores Kiwibustur, så der kommer nok til at være lidt mere af fest og farver på bloggen fra nu af ?????

Xx Mathilde

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i Auckland