Views

Solcreme i tasken, shampoo i kufferten og et mistet håndklæde

Som overskriften indikerer får vi nok ikke prisen for de bedste backpackere indtil videre. Joses shampoo sprang i hendes kuffert og et par timer senere var der solcreme i hele hendes taske ? Der skete heldigvis ikke noget med tingene omkring, så det blev til et godt grin – da vi så ankommer til vores nye sted har jeg selvfølgelig glemt mit håndklæde, fordi det med at have styr på tingene kniber stadig uden en reminder hvert andet minut (Mutti)

Da vi forlod Waitomo brugte jeg lige de næste 3 timer på at bekymre mig om, at jeg havde glemt min pung denne gang (lang tur for Jose ved siden af mig) da jeg var sikker på jeg ikke havde den! Jose tog det en anelse mere chill for hun var, i modsætning til mig, 100% på den var med, hvilket den så heldigvis også var da vi fik pakket ud ?

Af en eller anden grund har vi tænkt på vores fredder derhjemme når alle disse ting har været sket ?

Udover de små vanskeligheder har vi haft det så fedt og hyggeligt med en fantastisk oplevelser ved Black water rafting og en dejlig dag i Rotorua igår! Vi er nu på vej til Taupo ??

Xx Jose og Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Views