Taupo

Having a great time

Som I alle jo selvfølgelig ved, så er det Justins fødselsdag i dag og der er 18 dage til jeg skal se ham igen, så vejret er fantastisk og solen står højt på himlen ?? vi har faktisk slet ikke haft dårligt vejr indtil videre, hvilket vi håber fortsætter!!

Siden sidst har vi været et smut forbi River Valley hvor vi ikke havde service i 24 timer og fik prøvet White water rafting – det var fedt, men vi er enige om det godt kunne have været vildere?
Derefter kom vi til Wellington, der havde vi dog kun én aften så vi fik kun set nattelivet, hvilket også blev en rigtig sjov aften med de andre danske piger og nogle tyske og engelske drenge ?

Turen fra Wellington til Abel Tasman var irriterende lang når solen stod og bragede ned udenfor, men vi nåede da alligevel at nyde solen lidt, da vi kom frem ved eftermiddags tid. Vi har begge glædet os meget til sydøen, som vi befinder os på nu, og vi elsker det allerede!!

Nu er vi lige vågnet i Westport, hvor vi igår var til boksetræning i fitness, ved siden af der hvor vi bor ?? det meget hårdere end derhjemme her ??

I dag skal vi videre til Franz Josef ?? og inden længe er vi i Queenstown hvor alt det nervepirrende skal forgå

Xx Jose og Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taupo