Troede jeg skulle dø

Kørt galt

Som overskriften beskriver meget godt, så har vi været ude for et uheld hvilket er den primære grund til at bloggen har stået ret stille.
D.14 på vej til Picton kørte vi galt ind i bjerget, som nogen nok ved i forvejen, og jeg har derfor ikke lige haft den store trang til at opdatere herinde.
Jose kom heldigvis ikke til skade og jeg slap med mindre skader, som fortager sig stille og roligt.
Det ændrede derfor lidt på vores planer for de sidste 8 dage af vores tur. Vi valgte at flyve til Auckland og har været der indtil i dag, hvor vi begge rejser hjem.

Vi har haft nogle rigtig skønne dag her, tros en del smerter i nakke og skulder, med et besøg på Waiheki Island og en masse shopping (hvilket bestemt hjalp lidt på humøret ?) og og og så har jeg fået solet en masse, som jo er min yndlings aktivitet når vejret er godt ??

Hvis man følger mig på Snapchat tror jeg ikke man er i tvivl om, at jeg stadig kom til Justin koncert hvilket der vil komme et opslag om snarrest ?

Xx Mathilde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Troede jeg skulle dø