En ny start

Where to buy Denim

A thought in Raven’s life

Efter jeg postede en video på Instagram af mine Levis bukser blev jeg spurgt af en del hvor de var fra.

Det er sådan at de er special lavet af en fra London, så de er ikke lige til at få fat i, men selve bukserne er 501 Levi?s jeans, som nu kan fås i bla. Samsøe Samsøe, hvor mine jeans så er blevet lavet om til at have lynlås bag i.

Jeg er selv helt vildt med denim tøj og har derfor fundet mine yndlings items, da både min denim jacket og min jeans er vintage, kan lige præcis de items ikke købes mere. Men jeg har her fundet nogle favoritter, som jeg bestemt selv gerne vil eje og fra de hjemmesider hvor jeg selv køber mit denim fra.

Håber I kunne bruge dette indlæg til lidt inspiration.

Xx Ravn

#nouwoutfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny start