Healthy banana pancakes

Story time – At the club with Bieber

One night in heaven of Raven?s life.

Som de fleste nok har fundet ud af, har jeg en hvis kærlighed til the Biebs. Og som de fleste ?beliebers? (og bare normale folk) så ville det vildeste jo være at møde ham og tilbringe noget tid med ham.

For et år siden skete dette for mig, hvilket der også er nogen der har set på min Instagram/Snapchat, da jeg pludselig lagde en video af ham op fra en nat jeg var i byen I London. Kan ses her.

Eftersom det ikke var her i Danmark og jeg jo bare var i London med 3 veninder, så skabte den video også lidt debat om hvorvidt den var ægte eller ej (aner ikke hvordan man faker videoer på snapchat but whatever). Så nu vil jeg fortælle, (den korte version, haha ellers ville I få alle detaljer omkring hvor mange gange vi havde øjenkontakt osv. og så vil dette indlæg blive meeeget langt) min historie omkring aftnen på club med Justin.

Vi er 4 piger på tur til London, Jose, Fred, Caro og mig – hvor vi faktisk er for at have a great time. 3 af os er lige blevet studenter og skulle bare over og nyde livet lidt. Fred kender så ham her Mario, som er ?promoter? (ikke det samme som det vil sige at være promoter herhjemme) og det er ham der arrangerer alle vores fester og hvor vi skal hen osv disse dage. Torsdag er så den dag vi skal på Tape, hvor vi endda starter med drinks i membersloungen. Til dem der ikke kender noget til Tape London, så er der en memberslounge hvor der også ligger et musikstudie hvor alle mulige kendte indspiller deres musik.

Da vi sidder i Loungen får vi så at vide, at det er Justins DJ der skal spille i aften, hvilket vi synes er mega fedt, da han spiller godt musik, men tænker faktisk ikke videre over det. Det havde ikke skænket mig en tanke, at Justin ville komme forbi.

Da klokken nærmer sig 22.30 bliver vi så ført ned på selve klubben til vores bord, og festen starter så småt som folk bliver lukket ind. Omkring 15 min efter vi er kommet ned, får vi at vide at Justin er på vej herhen og det er der, at det går op for mig, at jeg måske får verdens bedste aften, men turde alligevel ikke tro på, at det nu kunne være sandt.

20 min efter er Justin i membersloungen og der går ikke mange minutter, før han er nede på klubben med en masse venner.

Så går festen ellers igang og vi har bord ikke særlig langt fra Justin, hvilket gør vi self ser hinanden osv og jeg ender faktisk med at få et glas champange af ham – og senere på aftnen da DJ Snake og Rihanna også kom derind, kom der lige et sødt kompliment fra dj Snake med på vejen haha – alle var der til klubben lukkede så alt i alt var dette en aften jeg aldrig I mit liv havde turde håbe på, ville ske for mig. For hold op hvor er det fedt at møde sit idol på sådan en måde, hvor de er helt sig selv og så normale – frem for meet&greet mødet.

Tape er en eksklusiv og ikke særlig stor klub hvilket gør at mange kendte fester der, når de er i London, da de nemlig kan være sig selv. Derfor har jeg heller ikke 1000 vis af billeder men faktisk kun den ene video da jeg hellere ville nyde aftnen og ikke være en crazy fan. Derinde er det normalt og folk går ikke amok når der kommer kendte forbi.

“Sometimes it’s all about being at the right place at the right time – and a little bit of faith ”

Håber I kunne lide at høre lidt om det ?

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy banana pancakes