Saturday snack

How I keep myself in shape?

Workout in Raven’s life

Jeg får en del spørgsmål om hvordan jeg holder mig selv i form og tænkte derfor dette indlæg lige var oplagt på sådan en søndag, hvor jeg ligger i min seng med mentale tømmermænd og lidt dårlig samvittighed imens jeg spiser en pose chips. Så måske jeg lige kan motivere mig selv til at smutte i fitness om lidt samtidig haha

Jeg har som sådan ikke et totalt fast træningsprogram, men jeg spiser til daglig sundt og tænker lige en ekstra gang over om jeg bare keder mig, eller om jeg rent faktisk er sulten.

Mine 7 bedste råd til at holde sig selv i form og få den krop/livsstil som man ønsker sig:

  1. Drop alholen hver weekend! Jeg var selv rigtig meget i byen engang, og nu hvor jeg ikke er det mere og ikke indtager alkohol særlig ofte kan jeg se SÅ tydelig forskel på, hvor hurtigt det går med min træning og hvor meget bedre jeg har det fysisk og ikke mindst psykisk.
  2. Spis sundt og sørg så også for, at spise det du craver aller mest en dag du har rigtig meget lyst til det. F.eks. spiser jeg virkelig sjældent chips, men jeg har haft lyst til det hele ugen og spiser derfor nogle i dag. Man bliver ikke mere trænet af at tvinge sig selv til ikke at måtte nyde ?usund? mad, da man så kører død i det at leve sundt – det handler om at finde balancen mellem ikke at spise lige hvad man har lyst til hele tiden, men stadig at sørge for at give sig selv lov til også at spise en hel pizza fredag aften med veninderne.
  3. Tænk en ekstra gang over om du virkelig er sulten, eller om det er kedsomheden eller overspringshandlingen for ikke at lave lektier der trækker på det lille mellemmåltid.
  4. Spis morgenmad! Det er vigtigt at man starter dagen med en god morgenmad, da det lægger fundament for hvad du indtager resten af dagen.
  5. Kom ind i en træningsrutine hvor du ikke føler det er en pligt! Hvis du virkelig bare er træt og udmattet så det okay kun at træne i 30 min eller sige, i dag er min fridag, og hvis ikke du lige har lyst til din ben-træningsdag jamen så byt dag og lav mave i stedet.
  6. Træn ikke ?full-body? dag hver dag, det er ikke ligeså effektivt som hvis du har planlagt en dag til hver kropsdel (evt. både ben og numse f.eks.)
  7. Find opskrifter og mad der inspirerer dig til lækkert mad.

Husk at alle de piger man ser på instagram ikke altid lever som det ser ud 😉 en trænet krop kommer ikke af sig selv.

Håber det kunne bruges, jeg begynder evt. at lave lidt flere indlæg som disse hvis det noget I kunne tænke jer ?

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday snack