Mommi’s birthday, new boots and coffee talks

My London wishlist

Wishes in Raven’s life

Nu varer det jo ikke længe før jeg smutter en tur til London, og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele min wishlist for mine 3 must haves når jeg er der.

  1. Chanel halskæde, den har jeg simpelthen ledt efter i så mange år og rygtet siger den jeg ønsker mig er landet i butikkerne i London lige pt. så jeg HÅBER, at jeg skulle være heldig at kunne få fat i en på denne tur.
  2. Adidas Ultraboost til træningen derhjemme, da dem jeg træner med lige nu er ved at være helt slidt i hælen?
  3. En lidt anderledes, fed evt. vintage jakke. Jeg ved ikke 100% lige hvilken eller hvad mærke, men jeg kunne rigtig godt tænke mig en jakke, som ikke ligner alle andres og hvilket bedre sted en London, kan være indehaver af sådan en.

Håber I får en lækker fredag og god start på weekenden

Xx Ravn

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommi’s birthday, new boots and coffee talks