My London wishlist

#Mitlorteliv – Serie

Raven’s shitty life

Dette er faktisk noget mig og min veninde Nanna har tænkt på at lave i virkelig lang tid haha. Vi har været bedsteveninder siden folkeskolen og fortæller derfor hinanden alt, specielt om de depri ting og har altid afsluttet med #mitlorteliv. Jeg fik engang ideén om at lave en blog kun omkring det, da det er fuldstændig modsat af hvad andre blogge laver – men det fik vi aldrig gjort. Da min veninde så skrev denne fantastiske besked med at hendes studie er dyrt, hendes computer er til rep, hendes cykel er også flad, det regner hele tiden og vi er bestemt ikke vinter personer, men udover det så havde hun fået en god kokosyoghurt til aftensmad – der fik jeg ideen til at lave denne “serie” inden på min blog.

Det kommer til at være en serie i og med, at alle oplæg med #Mitlorteliv som overskrift vil være et oplæg, om de ting hvor man nogle gange tænker ?what is life?, men at man stadig kan grine lidt af det. Det en lidt selvironisk måde at fortælle om de hverdagsting vi alle oplever, men aldrig fortæller om. (eller også er det kun mig der oplever det, det får vi at se ?)

Glæder mig til at se hvordan det bliver taget i mod – nu vil jeg smutte i fitness god lørdag til jer

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My London wishlist