Maxi dress in a different kind of way

My daily morning routine

Super 3 here // BB cream here // Xtra dry-skin here

Routine in Raven’s life

Hey girls, jeg er blevet spurgt et par gange efterhånden, om hvordan jeg holder min hud ren og hvilke produkter jeg bruger til det. Jeg har engang, da jeg var yngre, selv været ramt af ikke særlig pæn hud og det da ikke nogen hemmelighed, at den stadig lever lidt sit eget liv til tider, men det kan vi unge vidst ikke helt undgå. Udover det er jeg vokset fra de slemme teenageår nu haha.

Jeg er dog rigtig følsom overfor kulde hvilket gør, at jeg i den tid vi går i møde nu, plejer den en del mere end om sommerenm hvor solen gør arbejdet og jeg faktisk ikke gør andet end at vaske ansigtet i koldt vand om morgnen og efter jeg har trænet.

Min faste rutine, når det er koldere i vejret er:

  1. Vasker min hud i koldt vand når jeg står op
  2. Smører derefter denne Beaute Pacifique fugtighedscreme i ansigtet, så jeg har fugt til resten af dagen
  3. Jeg bruger ikke make-up til daglig og sjældent i byen heller, men hvis jeg gør, så er det min elskede Bali Body BB cream, som varmt kan anbefales, da huden stadig ånder igennem og derved ikke bliver lukket inde.
  4. Når jeg kommer hjem fra arbejde/ fitness går jeg i bad, og hvis jeg går i et varmt bad, så afslutter jeg med at vaske mit ansigt i koldt vand for at lukke porerne inden jeg tørrer mit ansigt. Så bruger jeg igen enten Super boost eller Xtra dry-skin fix alt efter hvor tør jeg synes min hud er. Xtra dry-skin fix er en cream man sover med natten over og skyller af om morgnen, altså en ?sleep mask?
  5. Brug evt. en fugtgivende og rensende ansigtsmaske 1 gang om ugen ca. for at gøre en ekstra ting for din hud.
  6. Spiser ikke særlig ofte usundt mad, jeg kan personligt se det med det samme på min hud når jeg har været i byen (alkohol), eller hvis jeg har spist fastfood, så det nok mit aller bedste råd, samt ikke at røre sig selv i ansigtet hele tiden!

Jeg er super glad for Beaute Pacifique produkterne, da jeg også er følsom overfor parfume osv. hvilket dette ikke indeholder særlig meget af. De produkter jeg bruger derfra er produkter med vitamin A samt en masse fugt. De er blevet anbefalet af søde og ikke mindst dygtige Helen, som mig og min mor er inde ved ca. hver anden måned. I kan se hendes side her, hvis I skulle for lyst til lidt wellness, eller en god udrensning i huden.

Og husk så, at det ikke alle der ser de urenheder man selv har stirret sig blind på 😉

Nu vil jeg tage på arbejde og I må nyde resten af jeres lørdag !

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxi dress in a different kind of way