#Mitlorteliv

The perfect leather jacket

Boots from Nelly here // Jeans from Acne here // Shirt from Na-kd here // Jacket from Meotine here // Bag som Chanel and sunglasses from Versace

Favorite in Raven’s life

Jaaaa endelig blev det min! Fik for en lille uges tid siden købt min nye Meotine læderjakke, som jeg er SÅ glad for. Jeg har haft vildt svært ved at finde lige præcis den læderjakke, jeg gerne ville have, da jeg gerne ville have en med aftageligt bælte, men samtidig uden at der var alt for mange lommer, lynlåse, knapper på skulderen osv. som der ofte er på disse “bikerjackets” ooog så måtte den gerne være lige lidt længere end de helt normale, uden at være for lang haha. Så som I kan høre, så har det ikke været en nem opgave.

Endelig så fandt jeg denne i Meotine, og selv om den er i den lidt dyre ende, så synes jeg den er pengene værd. Den kan styles til stort set alt, som de fleste læderjakker, og så giver den bare lige et fedt look.

Ovenover ses nogle billeder fra i dag, hvor mig og min mor var på hygge tur i Købehavn, da jeg havde en fridag i dag 😀 Her hat jeg den på til et meget simpelt outfit, hvor den lige tilføjer det ekstra til et catchy look.

Om 1 dag går turen til London, hvor I selvfølgelig kan følge med i min tur herinde!

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Mitlorteliv