The perfect leather jacket

How to style it and first day in London

Jeans from Levi’s // Dress from Envii here and bag from Gucci

First night in London in Raven’s life

Så er vi landet i London, og jeg sidder nu på hotel værelset efter en laaaang dag med masser af shopping og hyggelige timer med min mor og søster. Vi ankom allerede kl.9. så vi har haft hele dagen i min favorit by. Der er bare noget ved London som gør jeg føler mig så godt tilpas (måske det pga. Justin festen haha) men jeg føler mig helt hjemme her og så elsker jeg gaderne og den stemning byen bærer på.

Som lovet, så er her 3 måder jeg vil style mine nye kjole på, alt efter hvad jeg skal. Alle måder indebærer forskellige twist til om det er til hverdag eller lidt finere brug. De to øverste styles vil jeg f.eks. bruge mere til dagligdags brug, hvor stiletterne lige giver det sidste pift til en bytur, i følge min smag ihvertfald.

Håber I kan bruge billederne som lidt inspo, og så kommer der meget mere omkring min første og anden dag i London + nye items, i morgen!

Sov godt

Xx Ravn

4 kommentarer

 • Uh ja det har jeg da ikke fået skrevet! Her har jeg faktisk bare en sort løs nederdel indenunder så man ikke kan se igennem, og ellers kan et par sorte “under shorts” også være en ide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja det har jeg da ikke fået skrevet! Her har jeg faktisk bare en sort løs nederdel indenunder så man ikke kan se igennem, og ellers kan et par sorte “under shorts” også være en ide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Super flotte outfits! Hvordan har du stylet den, som en “nederel”, når kjolen er gennemsigtig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Super flotte outfits! Hvordan har du stylet den, som en “nederel”, når kjolen er gennemsigtig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect leather jacket