How to style it and first day in London

New in and second day in London

New fave in Raven’s life

Så er jeg igen lige et hurtigt stop på hotelværelset, inden mig og min søster smutter på Reign. I dag har været en lidt mere kulturel dag, hvor vi har været ude at se Buckingham Palace, The Parliament, Westminister Abbey, London Eye, Big Ben og Trafalgar Square – så ja den helt store turisttur!

Vi brugte dog den sidste halvdel af dagen på shopping i en masse hyggelige gader og den ene halvdel af Oxford street, hvor vi igen fik købt lidt nye lækre ting.

Ovenover ses lidt billeder af byen samt dagens outfit, hvor jeg var hoppet i mine helt nye bukser fra Stig P, som jeg selv synes er SÅ fede, og ikke mindst lækre at have på, samt min Gucci tee, min Meotine læderjakke og mine New Balance sko.

Dette er faktisk nok et af mine nye yndlingsoutfits, da jeg bare synes det lige passer til mig og mit look.

Nu vil jeg gå i bad og gøre mig klar til aftenens festligheder, og så skal jeg ud og finde et par lækre solbriller i morgen, måske det bliver et par fra Dior denne gang.

Der kommer selvfølgelig også en update i morgen, samt et nyt outfit ?

Xx Raven

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to style it and first day in London