New in and second day in London

Dolce, Gucci and a little new piece of Dior

Pants from Levi’s, Jacket from Meotine, Shirt from Dolce Gabbana and bag from Gucci

Raven’s life in London

Undskylder for de sene opdateringer disse dage, kl. er 20.30 her i London og vi er lige på vej ud af døren igen, da vi i aften skal på Tape nightclub (der jeg mødte Justin) og jeg glææææder mig!! Det er vores sidste aften inden, vi lige har den sidste dag i morgen, hvor vi flyver tilbage til Købehavn ved 19 tiden.

I dag har stået på at se noget mere af hele byen, en gå-tur i Hyde Park samt noget mere shopping på Regent Street og i Selfridge. Jeg elsker at gå rundt og ose, men hold op mine fødder er ømme efter byturen i stilletter og tredje dag på shopping haha – det er dog det hele værd når jeg nu har fået mig et par nye smukke solbriller (!!) Vi har lige et smut i Dior hvor jeg faldt over nogle solbriller, som jeg også havde prøvet da jeg var i New Zealand tidligere i år. Jeg var virkelig heldig at de stadig havde dem, da det faktisk er fra deres, nu sidste, kollektion. Udover det har jeg fået mig den flotteste silkekjole, som kommer på bloggen i morgen sammen med solbrillerne! Må desværre indse at Chanel halskæden er udsolgt absolut i alle London?s Chanel butikker 🙁 men thank god de andre ting så var her 😀

Ovenover ses billeder af mit outfit, hvor jeg bla. har min nye Dolce Gabbana t-shirt på. Synes selv den er ret fin og lidt anderledes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in and second day in London