#mitlorteliv

Last day in London

Happy days in Raven’s life

Nåede simpelthen ikke at få skrevet om min sidste dag i London, da det tog en krig i lufthavnen om aftnen og så skulle jeg på arbejde igår morges hvor jeg desværre blev mere og mere syg så nu ligger jeg med slem influenza…

Der er gået 1 dag og jeg savner allerede London! Vores sidste dag blev tilbragt stille og roligt hvor vi gjorde det vi synes vi manglede og sad i solen ved Trafalgar Square, nød byen og gik ved Soho og Leicester square hvor der bla. ligger den største M&M?s butik jeg nogensinde har set! Det var helt crazy. Så det var en afslappende sidste dag i dejligt vejr! Det var nu også helt okay efter to dage ude. Som nævnt var vi på Tape fredag aften, hvor vi inden da fik en lækker drink og et glas vin på Aqua, som er en så lækker rooftop bar centreret midt i London! Her var Jose en af mine veninder, som lige er flyttet til London også med – SÅ hyggelig aften, men Tape var noget af en anderledes oplevelse end sidst! Alt det kommer der mere om i mit næste indlæg.

Jeg var den sidste dag hoppet i min nye silkekjole, dog var det lidt for koldt til kun at have den på som kjole, så jeg valgte at have en crewneck udover og matchede det med mine boots for at få et lidt mere edgy look. Hertil havde jeg selvfølgelig mine nye Dior solbriller!

Nu vil jeg ligge og have lidt mere ondt af mig selv, så håber jeg I har fået en lidt bedre start på ugen end mig!

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#mitlorteliv