My London hotspots

5 things I can not wait for

Plans in Raven’s life

Hvis der er noget jeg er så er det nysgerrig. Jeg hader faktisk når mine hverdage ligner hinanden, eller hvis jeg føler, at jeg hænger fast i en bestemt routine så jeg nærmest er på ?auto-mode? – ved ikke om I også kender det, men jeg føler ofte man kan havne i det når man arbejder og har faste gøre mål hver dag. Derfor kan jeg rigtig godt lide når der er planlagt noget, man kan glæde sig til. Så er det lidt som om tiden går lidt hurtigere og dagene lidt nemmere når man ved, at om to uger skal jeg på ferie, eller i morgen der skal jeg ses med min veninde, ud at spise med familien eller what ever, men noget der lige giver en et pusterum.

Jeg vil derfor lige dele de 5 næste ting som jeg glæder mig rigtig meget til, og som får den snigenede vinterkulde til at virke en anelse mere overskuelig ?

  1. Turen til Marokko med hele min family, om ca. 1 måned, ligger helt sikkert øverst på min liste lige nu. Det er blevet så koldt og mørkt herhjemme, at jeg nærmest allerede er blevet vinterdepri! Så det det bliver skønt med en masse sol, varme og afslapning.
  2. Bryson Tillen koncert med min bedste Josie!! Det er allerede om 2 uger, så det er virkelig lige rundt om hjørnet den koncert venter! Det er en af vores begges yndlingskunstnere og jeg glæder mig helt sindssygt til at opleve ham live igen.
  3. Stand-up med min søster, det er allerede på torsdag, hvor vi skal ind og se ?Ingen Panik!? med Troels Lyby, Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen. Det er nogle billetter vi har fået af vores mor, da hun havde dobbeltbooket det show – lucky us!
  4. Adam og Noah stand-up med min søster og mor, det kan simpelthen ikke blive andet end hylende sjovt! Har virkelig glædet mig til dette længe og nu er der faktisk ikke længere end 2,5 uge til.
  5. Juleaften hos min mormor og morfar sammen med kusiner, fætre, mostre, onkler osv osv. ved godt det er tidligt at glæde sig til, men selve december måned elsker jeg, selvom jeg bestemt ikke er en vinterperson (!!), men stemningen med alt julepynten inde i København, julekalenderen i fjernsynet og aller bedst hyggen med hele familien i Århus, hvor jeg fejrer jul hvert år.

Husk på alle de gode ting du kan se frem til, selvom du måske er på en 8-timers vagt en søndag hvor vejret er lækkert 😉

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My London hotspots