5 things I can not wait for

New phone means new covers

New in Raven’s life

I dag var mig og Josie på Sokkelunden og da jeg nu har fået min Iphone 8, så har jeg selvfølgelig også lige fået et par mega lækre covers hjem fra Ideal of Sweden. Dette er bestemt mit favorit covermærke, da det er i virkelig god kvalitet og har noget lækkert blødt inde i coveret, som beskytter bagsiden af mobilen endnu bedre end de fleste covers, som bare er i plastik. Jeg er rigtig glad for minde nye covers hvor Midnight Blue Marble er meget classic og Tropical Dots er lidt sjovt og med lidt spil/farver i sig.

Du kan lige nu få 20 % med koden AWDK som er gyldig helt indtil d.31.oktober !! Du kan se alle deres covers lige her og husk du også kan følge endnu mere med i min hverdag på min Instagram og på min Snapchat Mathilderavn69.

Hvis du, ligesom mig, har svært ved ikke at ødelægge dine mobiler, så det bare om at finde lækkert cover og jeg kan også varmt anbefale deres nye wallets til Iphones, de beskytter nemlig også skærmen!

Imorgen kommer der nyt item på bloggen, men nu vil jeg smutte i seng, godnat ?

Xx Ravn

#ad #idealofsweden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 things I can not wait for