New phone means new covers

The new real deal?

Pants from H&M here // shirt from Dolce & Gabbana // shoes from New Balance // coat from Samsøe Samsøe and bag from Gucci

New in Raven’s life

Da mig og Jose var på Sokke igår var jeg hoppet i mine nye patent leather pants, som ses ovenover. Jeg synes selv de er ret fede, samtidig med de er lidt vovede da de er lidt ?anderledes?. Jeg har dog en feeling om at de inden længe bliver det hotteste mode – patent looket var nemlig til at finde overalt i London!

Ihvertfald så tog jeg skridtet og prøvede det af, og jeg synes faktisk det gav et ret fedt look, tros min fordom for sådan noget stof eller hvad man kan kalde det?

Hvis du synes de er lidt cool så kan du finde dem lige her.

Xx Ravn


8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New phone means new covers