The new real deal?

Bags on my bucket list

Bags in Raven’s life

Som nogen måske har opdaget, så er mit weak-point virkelig tasker. Jeg bliver heeele tiden forelsket i nye tasker og ja ofte de lidt for dyre af slagsen. Jeg tror at grunden til det lige er tasker og ikke stilletter, which for a fact er min søsters weak-point, er fordi det er noget jeg kan bruge hver eneste dag samtidig med jeg synes det gør næsten alt for mit outfit.

Som de fleste taskeelskere er en Chanel “the dream-bag” og jeg tror faktisk heller aldrig, at jeg har været så glad for et køb, som da jeg gik ud af Chanel, velvidende at nu var jeg ejer af sådan en lækker sag. Men mere vil have mere, og jeg er så forelsket i disse tasker, at jeg bare MÅ eje dem inden for den nærmeste fremtid (one at a time). Min far forstår ikke helt alle de penge jeg bruger på disse ting, men som han også siger; “så er det jo bare penge” og jeg kunne ikke være mere enig – jeg ser det som en investering haha. Min mor den bedste supporter, hun er som regel enig i, at de tasker jeg finder er yderst smukke, og ens mors go giver altid lige det sidste for at købe noget dyrt ?

Mit næste køb blive Dior flap bag som ses øverst til venstre, dernæst forhåbentlig en Louis Vuitton Kepall 60 som rejsetaske og så er der de to smukke Chanel tasker som nok først liiiige bliver om noget tid haha. Jeg er så in love med Chanel Trendy CC WOC tasken, den nederst til højre, da den ikke er ligesom alle de andre, samtidig med den store Chanel shoppingbag, nederst til venstre, ville være drømme studie tasken!

Så nu skal jeg vidst i gang med at spare en masse sammen.

Håber I har en god torsdag, og måske drømmer ligeså meget om disse tasker som mig.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The new real deal?