Bags on my bucket list

Taking a break

Break in Raven’s life

?Hvorfor går du ikke i byen mere, du plejer da altid at være ude?? Lige præcis dette spørgsmål har jeg fået rigtig mange af det sidste halve-hele år, da jeg har skåret gevaldigt meget ned på mit såkaldte ?byliv?. Sandheden er, at jeg faktisk ikke synes det er fedt at gå i byen længere, dermed ikke sagt, at jeg ikke synes det er sjovt nogle gange, at gå ud med pigerne! Men jeg synes, det er blevet meget begrænset, hvor jeg gider at tage hen – for ja jeg er sgu nok blevet ?for gammel? når der kun er 16-18 årige inde på klubberne. But who am I to judge, for jeg har selv været den der var for ung til at være der, og gud hvor må det have været irriterende for alle dem der var gamle nok haha.

En anden ting er, at siden jeg startede med at gå i byen, har normerne for en bytur ændret sig markant. Når jeg er i byen, i dag, føler jeg at alt er meget overfladisk, hvilket det nok altid har været, men som man først tænker over når man ikke er ?ny? i byen længere. Derudover er det det rene drunkgame – hvor meget du kan drikke, hvem er fuldest og nu også med div. stoffer indblandet. Stoffer var et tabu da jeg startede i byen, men fra den ene dag til den anden ændrede det sig til ?the cool kid in town kinda thing?, hvilket jeg aldrig har villet blandes ind i, og faktisk heller ikke synes er fedt at blive associeret med. Det er ikke en hemmelighed, at jeg gik i en gymnasieklasse, hvor vi festede meget og gud hvor har jeg haft de bedste byture i mit liv med dem, men når man går meget i byen, oplevede jeg, at man automatisk bliver forbundet med det vilde liv i byen og folk regnede med, at man havde prøvet enten coke, emma eller lign. hvilket jeg synes er vildt skræmmende, at det er blevet en normal ting?!

Jeg har haft de sjoveste stunder i byen (!!) og jeg mener bestemt også, at man skal fyre den af og have de bedste nætter med dem man holder af. Jeg har også mødt rigtig mange dejlige venner gemmen byen, men nu må jeg også indrømme, at jeg nok bare har haft mit ?byliv?. Jeg synes ikke det er sjovt at være mega fuld længere og nyder faktisk meget mere en aften med en god cocktail og mine bedste veninder. Derudover er det ikke helt værst ikke at ligge med tømmerdrenge hver weekend haha

Så ja jeg er fan af at gå ud og have det sjovt, men byen i København lige pt. er jeg måske ikke den største tilhænger af og her har du så svaret på, hvorfor jeg ikke er til at finde torsdag, fredag, lørdag i byen længere, men en lørdag i ny og næ, det skal der nok blive plads til ?

God weekend, og god bytur til jer der skal det!

Xx Ravn

6 kommentarer

 • So indeed, I was sick all the time because of all the nights out and yes there’s more to life ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So indeed, I was sick all the time because of all the nights out and yes there’s more to life ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • So indeed, I was sick all the time because of all the nights out and yes there’s more to life ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  I know exactly what you mean Mathilde. I used to be the party animal and sure it was fun, but it takes a helluva toll on the body, and drinking and drugs and all that can get one into a lot of trouble too, at the very least. There are a million other things in life to enjoy, I don’t miss the hangovers even one little bit, haha. It’s nice to enjoy autumn, my favorite season just clean and sober and in a more peaceful, pleasant state of mind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  I know exactly what you mean Mathilde. I used to be the party animal and sure it was fun, but it takes a helluva toll on the body, and drinking and drugs and all that can get one into a lot of trouble too, at the very least. There are a million other things in life to enjoy, I don’t miss the hangovers even one little bit, haha. It’s nice to enjoy autumn, my favorite season just clean and sober and in a more peaceful, pleasant state of mind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  I know exactly what you mean Mathilde. I used to be the party animal and sure it was fun, but it takes a helluva toll on the body, and drinking and drugs and all that can get one into a lot of trouble too, at the very least. There are a million other things in life to enjoy, I don’t miss the hangovers even one little bit, haha. It’s nice to enjoy autumn, my favorite season just clean and sober and in a more peaceful, pleasant state of mind.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bags on my bucket list