Taking a break

My week plans

Weekly schedule in Raven’s life

Ja altså dette indlæg skulle have været ude igår, men det bliver lige her til morgen i stedet, da jeg simpelthen ikke nåede det. Jeg tilbragte det meste af min dag på arbejdet fra 9.30 til 18, så direkte i fitness, hvorefter jeg lavede mig en smoothie energibombe til aftensmad – what an interesting day!

I dag, tirsdag er min mor rejst til Italien med noget arbejde, så det er bare me and Joey (min hund) de næste to dage. Mine planer for i dag er et lidt stramt program. Dagen startede i fitness, og nu er jeg igang med at gøre mig klar til, at skulle ses med min veninde på Frederiksberg, til en lækker breaky. Derefter skal jeg ses med min anden veninde, når hun har fri fra studie, inden jeg skal møde på arbejde i Calvin. Så er den dag gået, og en masse ting nået.

Onsdag er Josie and me time. Jeg har fri, så det bliver en tur i fitness og så mødes med Jose når hun har fri. Glæder mig til at have en off day, da jeg har arbejdet rigtig meget de sidste par uger.

Torsdag er det work og træning

Fredag glæder jeg mig rigtig meget til! Først træning med en ven, hvorefter Jose, Fred og jeg eeeendelig skal fejre min fødselsdag, havde fødselsdag i maj måned, sååå ja det har taget lidt tid at finde en dato til min gave, men nu er den fundet og jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig middag med de to.

Lørdag og søndag arvejde, træning og afslapning.

Sådan ser min uge ud og jeg vil selvfølgelig opdatere med dagenes højepunkter og outfits de kommende dage!

Håber I får en skøn uge!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taking a break