​Simple but classy

This jacket and a little sushi date

Jacket from The North Face // Shoes Nike TN // Pants from Stig P // Scarf from Louis Vuitton // Tee from Dolce & Gabbana and bag from Gucci

Faves in Raven’s life

Som nogen måske har set på min insta og snapchat story så har jeg fået mig en ny favorit jakke. Der er bare lige den lille detalje at det ikke er min…? Fredag aften, var som nævnt i tidligere post den dag vi skulle have været ude og spise, Jose fred og jeg. Desværre blev Jose rigtig syg så det endte med, at det blev mig og Fred der tog på Izumi og fik noget lækkert sushi. Torsdag aften var jeg et smut ude med nogle venner, ooog der endte jeg med lige at snuppe Niclas’s TNF jakke med hjem – jeg synes den er mega cool og jeg er pretty jealous over at han har den, da den virkelig er dejlig at have på haha. Udover jakken var jeg hoppet i mine Nike sko, mine grønne bukser som i efterhånden har set et par gange, min Dolce tee og min Gucci taske samt hans LV halstørklæde. Er selv ret vild med outfittet da det ikke bare er de sædvanlige farver, men at det sker lidt.

Håber I har en god weekend!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Simple but classy