To love what you have

6 simple ways to save money

Money advice in Raven’s life

Godaften skønne læsere, det jo ikke nogen hemmelighed at jeg er en pragtfuld money-spender men nu står det sådan til, at jeg har besluttet mig for, at jeg simpelthen bliver nød til at lære ikke at bruge mine penge på alt muligt crap. Jeg er rigtig god til at tænke, at det kunne jeg godt lige bruge, eller den er da også fed hvorefter det så bare ligger i mit skab, og endnu slemmere – penge på MAD! Jeg bruger nok de fleste af mine penge på små-køb, mad, kaffe osv. Derfor har jeg fundet mig 7 gode råd til hvordan, jeg vil prøve at spare penge her i November.

  1. Læg et godt buget – jeg har fundet denne geniale app, som hedder ?budget? (simple right?), hvor man kan skrive sin indkomst ind og hvor meget man ønsker at bruge på luksus. Man kan så tilføje hver gang man køber noget, så man kan følge med i hvor mange penge man bruger, og hvor mange man har tilbage til resten af måneden. Det er super smart for folk som mig der køber for meget Chai!
  2. Færre café besøg let?s face it jeg vil ikke kunne undgå at gå på café MEN jeg vil i stedet overveje, hvad jeg vælger på caféen – behøver jeg en sandwich til min chai og kunne jeg nøjes med en the i stedet?
  3. Skær ned på klat-køb nøjes med én chai på ét café besøg, ikke købe noget på vej hjem fra arbejde, heller ikke salaten fra 42, selvom det er fristende. Tror dette er noget jeg helt klart kan spare en del penge ved haha
  4. Køb brugt – jeg vil f.eks. super gerne have en Keepall 60, så den har jeg tænkt at prøve at finde så god som ny på vestiairecollective, i stedet for at købe den i butikken som jeg ellers plejer.
  5. Madplan – Jeg hader madpakker og det er ret begrænset hvad jeg har lyst til at spise, hvis ikke det bliver serveret direkte. Dog kan dette hurtigt blive dyrt når man er på farten 24/7… Så jeg vil sørge for, at jeg har købt ind til hvad jeg godt kunne tænkte mig at have med af “snacks” til næste dags frokost, så undgår jeg nemlig automatisk det med at købe ting på vej til/fra arbejdet.
  6. Ingen impulskøb – kun købe hvad jeg virkelig ønsker mig, noget jeg har ledt efter længe eller noget jeg ved, jeg vil være glad for i længere tid end en måned

Så generelt så vil jeg forsøge, at overveje mine køb en anelse mere og tænkte, er det nu også nødvendigt? og så holde mig fra, at få gode ideér til hvad jeg ellers også liiiige mangler haha. Jeg vil bestemt prøve at udvælge noget jeg rigtig gerne vil have, og så holde mig til det! aaaand practically just less Chai latte yes.

Om 1 måned kommer der så en update på hvor godt det er gået, så må vi se hvor gode de her råd var?

Håber I har en dejlige uge, og måske selv kan bruge lidt saving advice.

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To love what you have