New red track pants

Weekly highlights

Video her

Highlights in Raven’s life

Så er jeg endelig havnet i min seng efter en lang dag der startede kl.7 med en tur i fitness, inden turen gik til Frederiksberg og herefter på arbejde i Calvin. Jeg starter fra i dag af en ?weekly highlights? post, som kommer ud hver søndag aften med mine highlights fra ugen, primært i billeder med et par få ord til. Jeg elsker selv at se andres hverdag i billeder og fik derfor ideén til at samle det bedste fra ugen til en overskuelig post, som en lille anderledes opsummering på ugens strabadser samt den aller bedste/sjoveste ting der er sket denne uge.

Jeg har haft en uge fyldt med planer, træning og gode oplevelser, bla. Bryson Tiller koncert, kaffe date med Billy boy, gåtur med Olle (hunden Olga) og Kasper, small-talk med Nanna på Hope og en masse arbejde samt hentning af mine nye lækre bukser og en lille kort bytur med drengene.

Bedste højdepunkt denne uge var Bryson Tiller koncerten, det er altså ikke hver uge man får lov at se en så dejlig fyr her i Danmark!

Håber I har nydt weekenden, jeg ser frem til en travl men god uge!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New red track pants