Highlights of the week

Get the christmas look

Bordeaux (here), Sparkling mesh (here), Black dress (here), Wrap dress (here), Silver dress (here), Top (here), Sparkling dress (here) and rosa (here)

?Christmas looks in Raven’s life

Sparkling, satin, velvet and a mix of lovely colors – that?s the spirit this christmas.

Vi nærmer os december og julefrokosterne er så småt planlagt, så jeg har her samlet nogle ideer og favoritter til julefrokost outfittet.

Personligt planlægger jeg altid mit outfit ud fra hvilken slags julefrokost jeg skal til – om det er byen efter spisning, firma-julefrokost, familie-julefrokost eller en hyggelig veninde-julefrokost. Måske det er en helt tredje meget fin julefrokost der skal i hvert fald et forskelligt touch på outfittet, alt efter hvilken forsamling jeg socializer med.

Når du står i din “the night before stress” og skal vælge dit julefrokost outfit, og så stil dig selv følgenede spørgsmål; Hvor skal I hen? Hvem kommer? og hvad vil jeg føle mig tilpas i, i aften?

Farven som på de bordeaux satin pants er en farve, samt flaskegrøn og sort, som altid er nogle sikre valg af farver til julefrokosten. Farverne har en stemning af varme, vinter og derved også en lille julevibe – derfor altid en sikker vinder.

Ovenover ses nogle forskellige pieces, som jeg ville kunne have på til alle events bare stylet forskelligt alt efter eventet.

Wear it with:

1. De bordeaux pants kan styles til alt, jeg ville mixe dem med den sparkling mesh top, som ses nedenunder og enten tone det endnu mere op med et par stilletter, eller tone it down med et par boots og en læderjakke.

2. The sparkling mesh top, er et hit til at give dit outfit the sidste “party touch” den giver lidt ekstra og kan også styles inden under en strap-top til enten en nederdel, et par læderbukser, eller et par farverige loose-fit trousers. Et sikkert valg til julefrokosten med pigerne eller byen.

3. The little black dress, som vi ALLE ved altid er safe to choose. Jeg har valgt 3 kjoler som jeg synes alle kan bruge til hvilken som helst event. Sparkling kjolen, gør meget af arbejdet selv, den behøver ikke det store styling. Wrap kjolen, har den fine detalje med slids foran og bare skuldre. Den er nem at tone op med nogle fine halskæder og smykker samt et par stilletter. Den sidste sorte kjole er meget basic, men har en lidt gennemsigtig effekt i stoffet hvor jeg ville tage et sæt bordeaux sæt undertøj indenunder og et par stilede, fine støvler på til, samt nogle lidt glimtenede smykker. All set to go.

4. Den fine silver kjole, er jeg helt vild med. Style den med en fed læderjakke undenover eller en checket coat, som vist på billedet, alt efter hvilket image du ønsker at give kjolen, stilletter eller boots alt efter hvor fint arrangementet er og her ville jeg ikke tilføje for mange smykker, men en fin sølvhalskæde unden for store detaljer, da jeg synes det er kjolen der skal være i fokus.

5. Strap top, den har den fineste ryg, som vil give et elegant look, ligegyldigt om du har den på til bukser eller nederdel – også et sikkert valg til et fint arrangement hvor man vil have et finere look.

6. Satin rosa suit, som skabt til en fin julefrokost, med det levende stof og den fine farve, vil man helt sikkert trække lidt opmærksomhed i dette sæt. Nedton det med en casual t-shirt eller top indenunder blazeren eller pipe det op og tag en mesh trøje indenunder. Perfekt til et sofistikeret og elegant look.

Disse outfits er alle nogle jeg ville føle mig godt klædt på i til de kommende events i december – håber I kunne bruge lidt inspo.

God mandag!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highlights of the week