A real city girl

​Friday I realized + Highlights

Chaos in Raven’s life

Bedre sent end aldrig, dette skulle selvfølgelig have været ude i går, men jeg har simpelthen haft en alt for travl weekend! -og så var jeg så træt, da jeg endelig var hjemme sent igår aftes.

Black friday var noget af en kaotisk dag, og jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg kind of hate, black friday haha. De gode tilbud er selvfølgelig lækkert, men alt kaoset og SÅÅÅ mange mennesker ligemeget hvor man gik henne, det stressede mig helt vildt. Samtidig så blev jeg helt panisk over, om jeg havde glemt noget eller overset noget, jeg skulle have haft købt. Den store menneske mængde fik tilbudene til at fremstå som noget helt vildt, selvom de fleste steder ?kun? havde 20 %? it freaked me out – oooog så revnede min pose selvfølgelig midt i Magasin, what else 🙂 Måske det bare var fordi jeg havde en travl dag med masser af arbejde, men jeg var helt lettet lørdag morgen, over at den dag nu var overstået?

Nå, men set bort fra min kaotiske fredag, så har min uge været travl, men virkelig god! Den har bla. stået på wellness, caféhygge, nyt tøj og en fødselsdag som endte liiidt senere end planlagt. Har sovet 4 timer om natten siden torsdag grundet arbejde, træning og fødselsdag, så da jeg var hjemme igår fra arbejde kl.22, så sov jeg ellers bare hvilket er forklaringen på, at dette indlæg først kommer i dag.

Ovenover ses lidt billeder fra ugens highlights og husk I kan følge med undervejs på både Snapchat; Mathilderavn69 og Instagram her.

Nu er en ny uge startet og jeg føler virkelig jeg har 1000 ting at nå inden på onsdag (!!)

Håber I har en god mandag.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A real city girl