​Friday I realized + Highlights

Leaving in about 7 hours stress

Raven’s traveling life

Godaften søde læsere, så er her lige en hurtig update på hvordan mit pakke kaos går lige pt. Jeg har faret rundt efter arbejde for at nå det hele. Der skulle lige hentes en pakke, en bikini og så lige en sidste god work-out inden take-off i håb om, at få svedt den forkølelse der har sneget sig ind på mig, ud!

Mit fly afgår i morgen kl.6.00 og mit værelse var sådan ca. hele mit tøjskab spredt rundt på gulvet (og sengen) for 10 min siden – det med at beslutte mig for hvilke noget tøj jeg gerne vil have med, det er ikke min stærke side…always a struggle….

Jeg føler jeg har en anelse travlt med at nå det sidste, selvom jeg troede jeg var i god tid. Én forbedring er dog, at jeg ikke mangler at købe noget. wuhuu – OG jeg har denne gang startet med at pakke de ting, som jeg ellers altid føler jeg glemmer, såsom solbriller, solcreme osv. så mon ikke jeg måske kommer afsted med det hele 😀

kl.3 i nat er alarmen sat til, så nu må jeg hellere se at komme tilbage til pakkelisten, og ikke finde på flere overspringshandlinger.

Har I noget man bare SKAL huske at have med? – så er i velkomne til at smide en besked eller en kommentar.

Næste opslag bliver fra Marokko, så vi ses til en masse sol-billeder.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Friday I realized + Highlights