Work-out while being on vacation - Marocco edition

Marocco day 2

Raven’s travel life

Hi loves, så er her endnu en update fra min second day i Marokko. Det har regnet en del i formiddags, men klarede heldigvis op lige omkring middag, hvor jeg så har nydt solen lige indtil nu.. Det kan jo også ske når man er her i november, så formiddagen blev brugt på en gåtur ind til et food market, hvor de solgte en helt masse frugt, grøntsager osv. Det var noget helt andet end hvad jeg lige havde forventet – langt fra hvordan et food market ser ud andre steder jeg har været. Det er det fede ved at være nye steder i verdenen, og jeg nyder virkelig at kople lidt af og bare læse, hører musik, træne og nyde en anden kultur disse dage! – Det er så rart at være lidt væk hjemmefra.

Kl. er nu 19 her, og jeg er på vej ned til stranden for at spise, da vi gerne vil have noget andet end det hotellet serverer her til aften.

Ovenover ses billeder fra dagen og mit aften outfit, som består af mine nye shorts fra Samsøe Samsøe, min Gucci tee, mine Balenciaga sandaler og min Gucci taske.

Har medbragt endnu flere nye items som jeg glæder mig til at vise jer!

Håber ikke Danmark er alt for koldt… God aften til jer!

Xx Ravn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work-out while being on vacation - Marocco edition