Marocco day 2

7 items I always bring for holidays

Raven’s life

Godmorgen fra solskin og sommer vibes – så er solen blevet varm her i Marokko og det er egentlig lidt underligt, at det er D.1 December. Det kan ikke ligefrem mærkes i vejret, sammelignet med hvad jeg er vant til derhjemme.

Hver gang jeg er på solferie opdager jeg hurtigt, hvad jeg absolut ikke ville kunne have været foruden, så de produkter/ting tænkte jeg, at jeg lige ville dele med jer.

x Min Beauty batifique Super 3 ansigtcreme med, da den fugter rigtig godt, og giver min hud lige de vitaminer den har brug for.

x Nivea Firming Body lotion med citrus duft er også altid med i min toilet taske da jeg tager utrolig hurtigt imod sol, og når jeg bader meget samtidig, så har huden bare brug for en masse fugt her i varmen, så det er helt klart også en af de ting jeg ikke tager nogen steder uden.

x Så har jeg en balsamspray – total repair og en hårolie med til at styrke håret fra klor/saltvand i varmen. Olien gør håret dejlig blødt og sundt i spidserne.

x Min læbepomade fra L:A Bruket er også et must! Mine læber bliver så tørre derhjemme i kulden så for at vedligeholde dem har jeg den med mig over alt.

x Så har jeg min Bali-body oil med, som giver en deep glow når jeg ligger og tanner, og så gør den også huden super smooth.

x Mine bøger! hvis ikke jeg havde mine bøger med på ferie ville jeg virkelig mangle noget.. Jeg elsker at læse og der er absolut intet bedre end at sole imens man læser og bare nyde tilstedeværelsen. I love it.

x Sidst men ikke mindst mine tasker. Jeg tager ikke nogen steder uden mindst to af mine tasker haha. Jeg bruger dem til alt og føler mig en smule ?bar? uden dem.

Disse ting kan er nogle som jeg ihvertfald ikke kan undvære, måske det noget I lige har stået og manglet?

Min Iphone og min Mac er selvfølgelig også altid med mig, de to ting kan ikke rigtig undværes i og med, jeg tager super mange billeder og poster herinde.

Håber I har en god 1.december og fredag!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marocco day 2