#mitlorteliv

​Zeleste and shopping

A day in Raven’s life

I dag har været en af de dage, hvor en masse gode og praktiske ting er blevet ordnet. Jeg har ofc. været på arbejde, hvorefter jeg mødtes inde i byen med Naddi på caféen Zeleste. Det er en af de hyggeligste caféer, jeg har været på! De har en så hyggelig baggård med pejs og lækker kaffe! Et kæmpe hit til de sene aftener. Derudover så fik jeg købt lidt nyt tøj, som i meget snart får lov at se (bla. den lækreste jakke).

Jeg var i dag iført min elskede Samsøe Samsøe jakke, mine Nelly boots, Levi’s bukser og min fornyligt købte Helmut Lang T-shirt, som i dag forøvrigt var vendt omvendt, så skriften, som originalt står på ryggen, kom foran. Synes det gav et fedt touch på mit outfit. Nogle dage kan jeg godt lide at være ret basic klædt, ligeså vel som jeg kan lide at sammensætte alt muligt på kryds og tværs.

Håber I har haft en god torsdag!

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#mitlorteliv