​Zeleste and shopping

​Some of my guilty pleasures

Guilty pleasures in Raven’s life

Ah ja, det er vel blevet tid til lidt mere info om mig. Som vi alle har, så har jeg bestemt også mine guilty pleasures og hvis ikke I allerede har gættet hvad der ligger no.1 above them all, så kan jeg løfte sløret for, at det vidst er Chai Latte og dét at gå på café a little to often? Jeg har her lavet en lille liste over nogle af mine største softspots.

x Lige under der ligger is – jeg elsker simpelthen is, og jeg kan spise det indtil bøtten er tom (specielt hvis det er ben&jerry?s). Det er lidt som om, at der ikke kommer en stopklods når jeg først er gået i gang.

x Derudover så er mit yndlingsslik bland selv slik. Det bliver et værre mareridt når jeg flytter ind i lejligheden og det kan fås lige rundt om hjørnet… Jeg bliver allerede fristet hver gang, jeg er på arbejde i Field’s so I must be strong.

x Nogen andet er, at jeg eeeeelsker alt med banan i (undtagen banan is weird enough), bananpandekager, bananvafler, banakage, banansmoothies, og ja bare banan generelt.

x Måske er i ligesom mig med denne her, men jeg spiser ketchup til ALT, altså i mit hovede, er der næsten intet mad hvor ketchup ikke passer til, så thank god for at det kan fås glutenfri!

x Og den sidste (måske) lidt underlige ting, men som jeg ved mange mennesker elsker, er salt! Alt der har ekstra meget salt-smag er lige mig, jeg overdøser altid min mad med salt, (ved godt det ikke er sundt), da jeg ikke kan lide andre krydderier og derfor altid har spist meget salt mad i stedet. Dvs. at jeg også har en svaghed for alt salt slik, lakrids, chips, saltstænger osv. sov. mmmh.

Her fik I lidt af mine food guilty pleasures, for ja, der er maaange flere haha.

God fredag og weekend til jer

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Zeleste and shopping