New in and a sunny Copenhagen

​My favorite books

Why reading in Raven’s life

Som I nok har opdaget, så læser jeg en del og jeg ved faktisk næsten ikke noget bedre end en rigtig god bog! ?Hvorfor ser du ikke bare en serie?, er der så mange der tænker, men når du ser en serie er der ikke overladt meget til fantasien, personernes udseende, væremåde, tøjstil, alt er sådan set besluttet for dig og du skal egentlig bare følge med i deres ?liv?. Når man læser en bog bestemmer du selv alle omgivelser, hvordan han/hun ser ud, hvilket tøj de har på og ja, selv hvordan gaden de bor på er fuld af store huse eller af kun dét ene. Derfor elsker jeg at læse, jeg kan godt lide at leve mig ind i en helt 3 verden hvor bogen kan læses og forstilles så forskelligt fra person til person, men ingen har et rigtig eller forkert svar på hvordan der ser ud, i den verden. For mig siger det meget om en person hvilke bøger de læser, om de læser eller om de til hver en tid vælger Netflix.

Lige nu har jeg 3 favorit forfattere – jeg læser ofte alle deres bøger når først jeg har forelsket mig i en af dem.

Mine absolut favorit fortiden er Jenny Han, jeg læser hendes bøger på 2 dage fordi jeg ikke kan stoppe når jeg først er startet. Det er bla. hende der har skrevet ?Ps. I Still Love you? serien og ?The summer I turned pretty? serien. Disse bøger er der rigtig mange der har spurgt indtil fra min Instagram.

Så er der Sophie Kinsella, Som har skrevet ?My not so perfect life? og hele ?Shopaholic? serien – jeg ELSKER dem, (måske fordi jeg ser mig selv i hovedpersonen haha) men jeg er vild med alle hendes bøger.

Og den sidste som bare skal nævnes er Jojo Moyes, hvis du har læst ?Me before you? serien så ved du hvorfor hun bliver nævnt. Det er nok den bog som har fået mig igennem flest emotions på meget kort tid og sådan er alle hendes bøger. Hun skriver helt fantastisk og har en evne til at få dig til at grine og græde på samme tid.

Mine bøger poster jeg ofte instastories af, og jeg har fået mange beskeder omkring hvilke bøger det var jeg læste, så derfor tænkte jeg lige, at lave dette indlæg til de læselystne – og til dem som måske skulle få lyst til at læse en rigtig god bog!

?A reader lives a thousand lives before he dies, The man who never reads lives only one.? – George R.R. Martin

Xx Ravn

6 kommentarer

 • Aaron

  One of the great things that is missed from the past was radio, and the way everybody had tuned in to the same things, sometimes they had great written, emotional or romantic prose that the DJ would share the requests with the listeners and read the letters for the audience and then segue into the music, those are the experiences that in the digital age are really lost I think https://www.youtube.com/watch?v=tza0KDxHv7o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaron

  One of the great things that is missed from the past was radio, and the way everybody had tuned in to the same things, sometimes they had great written, emotional or romantic prose that the DJ would share the requests with the listeners and read the letters for the audience and then segue into the music, those are the experiences that in the digital age are really lost I think https://www.youtube.com/watch?v=tza0KDxHv7o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 tak det er jeg så glad for at høre! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 tak det er jeg så glad for at høre! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin og skøn inspiration !! Tror jeg skal et smut forbi boghandleren nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin og skøn inspiration !! Tror jeg skal et smut forbi boghandleren nu

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in and a sunny Copenhagen