​My favorite books

​Mine 5 næste køb & cphfw

Jacket from Zara (only in store), Shoes from Vans, Skirt from Lovechild, Sweater from Balenciaga and bag from Balenciaga.

Copenhagen fashion week in Raven’s life

Hvis jeg kunne, så shoppede jeg hver dag, hele tiden. Jeg elsker det og jeg kan simpelthen ikke få for meget af tøj, sko og ikke mindst tasker. Der er bare lige den lille detalje at jeg altså ikke kan bruge alle mine penge på det hele tiden haha. Derfor, som I ved, så prøver jeg at begrænse mig og udvælge nogle ting for hver måned som jeg giver mig selv ?lov? til at købe. En slags månedens køb kan man vel kalde det.

 I Januar var det en del til lejligheden der blev købt, bla. puffen fra Søstrene Grene, nogle skåle og så sneg der sig også lige et par lækre tøj køb ind, som jeg har villet have længe og som nu var på sale og en så lækker kjole der bestemt snart kommer op!

Jeg skal lige straks på skiferie, så jeg køber derfor også ud fra, hvad jeg skal bruge nu og ikke om 4 måneder. Så mine køb i februar kommer pt. til at være således:

  1. Ugg Støvler – jeg har faktisk aldrig været vild med Uggs men efter jeg er blevet ældre og ved hvor ekstremt dejlige de er at have på, så er det altså et must own her om vinteren.
  2. Camel Coat, yes I know har lige fået ny jakke, men denne her er jo kamel farvet og det mangler jeg altså.
  3. ReDone bukser eftersom det er mine yndlingsbukser og jeg er in need for et par haha
  4. Stol fra Søstrene Grene til lejligheden, krydser fingre for at den er kommet hjem, eller kommer hjem i løbet af måneden!
  5. Min femte ting er egentlig ikke noget specifikt, men eftersom jeg efterhånden kender mig selv ret godt så ved jeg også, at der 110% kommer et eller andet i løbet af måneden, enten noget jeg har ventet på skulle komme eller et mega fedt nyt item, som jeg bliver nød til at købe – derfor har jeg altid lige lidt ekstra lagt til side for disse ting. Cause I know I?m weak.

Så kan I se frem til nogle lidt nye outfits’ og jeg glæder mig til at vise de nye items, som jeg har købt her i slutningen af januar, lige straks. En del af de nævnte ting ovenover har jeg faktisk fået købt her i dag + lidt ekstra (shopaholic quilty) .

Ovenover ses billeder fra min dag sammen med Billy, samt mit outfit, som i dag, er stort set alle mine yndlings items sat sammen. Som alle nok har opdaget, så er CPHFW godt i gang – jeg skal dog først til event i morgen, men jeg ELSKER denne uge. Jeg er vild med at se alle de nye styles og hvad der bliver trends denne sæson.

Håber det kunne give lidt inspo til nogle gode februar køb.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​My favorite books