Chleopatra Oils

Today’s designer dreams

Next buys in Raven’s life

Det er jo bestemt ikke en hemmelighed, at jeg er en sucker for designer ting og jeg elsker kvalitet når det kommer til, ja egentlig bare ALT. Min mors gener for lækre ting er gået direkte i mig, og jeg er rent ud sagt, weak as *** når det kommer til IKKE at forelske mig i tasker, tøj, sko og nu også interiø,r der sprænger mit månedsbudget. Det er forfærdeligt.

Men når alt kommer til alt, så bliver jeg altså bare gladere af at købe ting jeg har sparet sammen til, og som jeg ved, at jeg vil elske i mere end 1 måned fremfor impuls/erstatnings køb. Der er INGEN bedre følelse end at gå ud af ens favorit butik, med sit største ønske liggende lige der i posen, feeling all fabulous.

Ovenover har jeg lavet en lille collage med de tingm som lige nu, er på listen over mine musthaves i løbet af 2018. Hvis jeg kender mig selv ret bliver der altid skiftet lidt rundt i rækkefølgen af hvad der står øverst på listen i og med, at der som reeegl også bliver tilføjet et par køb ind i mellem haha.

Så nu er der noget at spare op til ihvertfald.

God weekend til jer alle!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chleopatra Oils