Let the adventure begin

New camel coat & sunnies

Coat from Zara here, Sweater from h&m here, T-shirt from Dolce&Gabbana, Pants from Nelly here, Sunglasses from h&m (find it in store) and bag from Balenciaga.

A day in Raven’s life

Sikke et dejligt vejr vi har haft de sidste par dage, med nogle smukke morgener og længere aftener inden mørket har ramt! Jeg nød mandagens sol i selskab med Line, hvor vi var et smut på café og fik den lækreste frokost, og inden vi fik set os om, så var eftermiddagen gået.

I takt med at vi går foråret i møde, så er sand/camel farven i sit helt rette element fortiden, og jeg er så vild med den varme tone det bringer til ens outfit. Jeg var hoppet i min nye coat fra Zara, som ja, bare kan styles på alle mulige forskellige måder, hertil havde jeg mine (også nye) virkelig dejlige bukser på fra Nelly, mine Nike Air sneaks og hertil mine nye solbriller fra h&m som jeg synes er virkelig cool, og så koster de kun 80 kr. Sidst men ikke mindst havde jeg selvfølgelig min Balenciaga med mig.

Nu sidder jeg lige og arbejder, svarer på mails og planlægger ferie.

Må I have en dejlig aften.

XX Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let the adventure begin