​My not so perfect choice of clothes

Fifty Shades & plans for the weekend

Weekend plans in Raven’s life

Så er det endelig weekend og jeg går nogle dage i møde, som jeg har glædet mig meget til! Min uge har været fyldt med gode ting, og ligeledes bliver min weekend. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele mine weekends planer med jer.

Derudover så er der ovenover lidt billeder fra Fifty Shades Freed eventet i onsdags. Hvis ikke du har set filmen endnu, men måske skal ind og se den her i weekenden, så skal du virkelig glæde dig! I følge mig har anmelderne intet at have deres bedømmelser i, for mig virker det bare som om, at de ikke kan klare, at mange er betaget af deres forhold (every girl’s dream guy) og måden filmen fanger så mange (nok flest piger haha) på.

x I dag skal jeg på PS med pigerne og drikke noget Sangria, hvorefter vi skal videre i byen og ellers bare have en hyggelig aften med masser af girls talk og dans.

x Lørdag skal jeg tidligt op og til VinoKilo event (find eventet lige på vinokilo.com – direkte link på min Instagram). Det er et brand som for første gang har pop-up store her i København d. 9-10 februar, hvor de sælger det fedeste vintage tøj. Efter det så skal jeg i Calvin og så skal jeg måske en tur på Sanders om aftenen.

x Søndag har jeg min første weekends dag fri i virkelig lang tid! Jeg skal nyde den fuldt ud, med late brunch og bare en slap af dag, med masser af hygge og så skal jeg bestemt også få vist jer noget af alt det nye tøj jeg har fået hjem!

Må I have en skøn weekend!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​My not so perfect choice of clothes