Fifty Shades & plans for the weekend

Girls Night Out

Friday night in Raven’s life

Sangria, cocktails og skønneste veninder, det er vidst opskriften på den perfekte fredag aften. Jeg havde igår en så hyggeligt aften/nat, hvor vi som nævnt startede på PS til sangria og herefter smuttede vi over til vores bord på Medusa til nogle gode drinks. Elsker pige aftener med god musik og en masse dans, intet bedre!

Mit planlagte outfit var faktisk en anelse mere ?fest-agtigt?, men jeg valgte alligevel i sidste ende at køre den helt casual stil igår, 1. Fordi det var hunde koldt haha, 2 fordi all black bare aldrig går galt så jeg synes faktisk det gik an, selvom jeg ikke var så fancy.

En lille update på min weekend so far og ovenover ses lidt billeder fra aftenen igår samt mit outfit.

Nu vil jeg nyde det sidste af min aften, efter en lang dag med både VinoKilo event og arbejde, og tanken om at jeg har fri i morgen!

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fifty Shades & plans for the weekend