Girls Night Out

Sunday funday & week in pictures

Pants from Zara similar here, T-shirt from Gucci, Jacket from Zara here, sunglasses from h&m (find it in store), shoes from Louis Vuitton and bag from Gucci

Raven’s life in pictures

Så blev det søndag, og min længe ventede første fridag i mange uger. Min dag startede med en gåtur med Joey (min hund), hvorefter jeg fik ryddet lidt op inden, at jeg skulle mødes med min skønneste Fredder på Sanders. Her fik vi en kaffe inden vi gik på Hoppes og fik den lækreste brunch, much needed.

Vi nåede heldigvis alt dette inden snevejret begyndte, så nu vil jeg nyde resten af dagen indedøre og så smutte i fitness lidt senere. Denne fridag har virkelig været tiltrængt for mit vedkomne for at få catchet lidt op på alt det, jeg ikke har nået de lange arbejdsdage.

Ovenover ses mit outfit fra i dag hvor jeg bla. er iklædt mine nye boots og jakke, samt lidt billeder fra hele min uge. Der er bla. billeder fra Fifty Shades event, VinoKilo event og alle ugens andre højdepunkter.

God eftermiddag!

Xx Ravn

2 kommentarer

  • Hej fina du, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant så följer jag gärna tillbaka nya inspirerande bloggare

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej fina du, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant så följer jag gärna tillbaka nya inspirerande bloggare

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls Night Out