Today I...

My not so perfect Valentine’s date?!

Me after work

Valentine’s day in Raven’s life

Så blev det d.14. februar, kærlighedens dag, en dag fyldt med kærestepar, forkælelse og gode gerninger for sine nærmeste. And guess what, jeg skal på date meeeeed?. Calvin Klein.

Yes, jeg skal på arbejde lige fra morgenstuden og indtil kl.20.15 i aften. Ikke at jeg havde haft en date eller nogen anden form for kærlighedsliv (udover til en ben&jerry), hvis ikke jeg skulle have været på arbejde, så måske det er meget heldigt at jeg kan bilde mig selv ind, at det er derfor haha. Jeg kan i stedet hjælpe alle de mænd, der skal have noget lækkert undertøj til deres kærester og valentinsdag er jo i realiteten, at vise noget ekstra kærlighed til alle omkring sig.

Min ærlige mening om valentines er egentlig, at ligeså vild jeg er med disse “højtidsdage” og ideén om, at i dag er anderledes end alle andre dage (og man har en undskyldning til noget ekstra forkælelse), så synes jeg også, at det er kinda opreklameret. I følge mig burde man hver eneste dag huske at gøre dét ekstra for sine nærmeste, sig sig selv, og ikke kun denne ene dag om året, men det måske bare fordi jeg aldrig har ?fejret? dagen.

God dag til jer alle sammen, jeg håber I får en skøn dag med enten familie, venner, kæreste eller noget helt femte.

Masser af kærlighed herfra.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I...