My not so perfect Valentine's date?!

Places to be

Pants from Asos (sold out, keep an eye on Nelly or Asos here) , Sweater from Balenciaga, shoes from Louis Vuitton and bag from Balenciaga.

Café guide in Raven’s life

Godaften søde læsere, så er jeg lige kommet hjem fra wellness og en ellers hyggelig dag på café og et smut i lejligheden.

Som der ikke bliver lagt skjul på, går halvdelen af min tid (og månedsløn) på at være på caféer i skønne københavn. Jeg elsker det, og jeg nyder hvert café besøg. Det betyder selvfølgelig også, at jeg har været på rigtig mange cafeér rundt i hele byen, og jeg er vild med at finde nye steder hele tiden. Derfor har jeg nu lavet en lille guide til de steder, som personligt siger mig mest, og som har en atmosfære som gør jeg har lyst til at komme igen og igen.

Granola

Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

Les Voyageurs

Holbergsgade 9, 1057 København K

Beau Marche Café a Víns

Ny Østergade 32, 1101 København K

Sanders

Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K

Cantina

Borgergade 2, 1300 København K

Pastis

Gothersgade 52 1123 København K

Sonny

Rådhusstræde 5, 1466 København K

Social

Peblinge Dosseringen 4, 2200 København N

En del af disse caféer har en anelse fransk aroma over sig, hvilket jeg er helt forelsket i, så når jeg først falder for et sted og dets omgivelser, så kommer jeg som regel mange gange der. Disse steder er alle steder hvor jeg føler der er roligt og som giver en feeling af at sidde lidt væk fra alting, selvom man er midt inde i byen.

Ovenover ses bla. billeder fra min dag i dag og ellers er der billeder fra de fleste af de ovenstående steder.

Håber dette indlæg er nyttigt for alle jer har haft efterspurgt det!

Kaffe kys

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My not so perfect Valentine's date?!