I call it a day

My skincare routine

Sunday advice in Raven’s life

Vi ved alle sammen hvor irriterende det er, når ens hud er i en personal crisis, og ikke rigtig gider at opføre sig som man ønsker (som regel altid lige inden man skal til noget vigtigt, at der kommer en bums lige i panden am I right?). Men nu til sagen, jeg bliver ofte spurgt ind til hvad min rutine, for at holde min hud ren er, og hvilke produkter der er mine yndlings. Det man skal huske er, at vi alle har forskellige hudtyper og derfor er det ikke alle produkter der virker lige godt på dig, som på mig og omvendt.

Jeg har en meget sensitiv hud og en hud, som generelt har det aller bedst i solen. Derfor bruger jeg fugtgivenede produkter om vinteren og nøjes med rense produkter om sommeren. Derudover så reagerer jeg også overfor hvis cremen er for ?hård? mod min hud, og jeg bruger derfor cremer der ikke er alt for stærke og som indeholder højt vitamin indhold. Man skal huske at ens krop også er lavet til selv at holde ens hud og man kan derfor faktisk ?skade? huden mere end at gavne den, hvis man bruger alt for mange produkter for mange gange om dagen.

Min daglige morgenrutine lyder således:

x Koldt vand i hovedet.

x Enten min Beauté Pacifique eller Bio-oil hvis min hud er tør.

Aften routine:

x I badet bruger jeg en face scrub fra New Zealand, for at få huden ren efter en dag med arbejde og træning.

x Inden jeg går i seng bruger jeg min Bio-Oil og efter ca. 10 min. min fugtighedscreme fra Beauté Pacifique

eller min Evening oil fra Chelopatra.

Ugentlig:

2x ansigtsmaske enten dybderensende eller fugtgivende.

Udover disse daglige ting, så hjælper det også for mig at spise Udo’s Choice olie til et måltid hver dag, for at få vitaminerne indefra og at træne + spise en del grøntsager.

Jeg vil også klart anbefale Dermalogica’s hudpleje produkter, dem benytter jeg bare ikke lige fortiden.

Håber dette indlæg kunne give lidt hjælp.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I call it a day