5 cozy basics you need in your wardrobe

What have I learned & Creamy dress

Dress from Asos here, Jeans from Acne here , Boots from Louis Vuitton (only in store and not in Copenhagen), Sunglasses from Zara here and bag from Gucci.

Raven’s life

Så er de 30 dage allerede gået, hvilket betyder at #nouw30dayschallenge slutter i aften. Jeg tænkte derfor at et opsummerings indlæg over de sidste 30 dage ville være på sin plads. Da denne challenge startede lavede jeg også en challenge med mig selv, der betød ingen søde sager, hvilket jeg holdt i sådan ca. 14 dage haha. MEN til mit forsvar vil jeg lige sige, at jeg kun har spist søde ting 3 gange på disse 30 dage, så jeg har altså været lidt godt.

Derudover så har jeg lært en del omkring hvilke indlæg I synes er de aller fedeste, og hvad jeg skal have mere eller mindre af her på bloggen – det har denne challenge helt sikkert hjulpet mig rigtig meget med, da jeg har prøvet lidt forskelligt over de seneste dage. Ud fra tallene så kan jeg se at #mitlorteliv er et hit, samt når jeg skriver en masse nyheder både personligt og stilmæssigt! Så det super fedt at vide hvad der skal arbejdes videre på!

Det har også været sværere end jeg måske lige havde forventet, for det at skrive hver dag og komme på nye interessante emner, som samtidig passer til din platform kræver mere end man lige tror. Så tak til Nouw for at ?tvinge? min kreativitet og motivation til hele tiden at udforske nye indlæg!

Og som ses ovenover viser jeg lige endnu en nyhed ( som har ligget et par uger og ventet på at blive vist frem). Jeg har i dag endelig fået min nye kjole på, da jeg synes vejret lige passede til at den skulle vises i dag. Jeg har dog et par jeans indenunder, da jeg stadig synes det alt for koldt med bare ben endnu. Den er fra Asos og der er link under billedet til hele outfittet.

God aften

Xx Ravn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 cozy basics you need in your wardrobe