​Gold goggles & first day in pics

JUST BOOKED OUR FIRST 3 HOTELS ​

Hotel Pennsylvania, Manhattan NY

Airbnb, DTLA

Hotel Angeleno, LA

Roadtrip update in Raven’s life

Ved godt jeg sidder i Andorra, men er bare så exited at jeg bliver nød til at dele en lille update på min upcoming roadtrip – vi har nemlig lige booket vores første 3 hoteller til turen! For hver ting vi booker og køber, føler jeg mere og mere at det er lige om hjørnet, og glæden bliver kun større!

Vi har som sagt allerede købt flybilletter til alle destinationer og bil-leje, hvor vi har lejet en Jeep, da vi begge ønsker at køre i noget ordenligt og ikke for småt. Jeg er især skeptisk lige på dette punkt efter Jose og jeg kørte galt i New Zealand.

Her til morgen har vi (William og jeg) så også lige købt hoteller i LA og New York, og jeg er ikke i tvivl om vi har valgt de bedste steder til vores ønsker, men det er jo ikke ligefrem nemt at beslutte, da der er mange man gerne vil prøve haha.

Som jeg har prøvet at illustrere ovenover, så skal vi i New York bo på Hotel Pennsylvania i Lower East Side aka. Manhattan. I LA starter vi med at bo i en hotel-lejlighed med Airbnb i downtown LA, hvor der er adgang til 3 pools, jacuzzi, fitness, golf og så meget mere (dette sted ser jeg virkelig frem til!). Derefter bor vi 6 dage på Hotel Angeleno, som ligger lige midt i LA tæt på Universal, Hollywood etc. I denne tidsperiode skal vi selvfølgelig også besøge Santa Monica og alle tætliggende strande og seværdigheder mm. De sidste dage af vores ophold i LA og omegn, bliver i Marina del Rey og Malibu hvor vi tilbringer nogle dage helt nede ved stranden.

Vi er kommet frem til at vi bestiller hoteller for vores længerevarende ophold hjemmefra, og de steder hvor vi ikke skal være så mange dage er vi blevet enige om, at lokal folket har de aller bedste anbefalinger for hvor vi burde prøve at bo.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til vi skal afsted, og det er jo altså ikke om længe! Det helt underligt at sidde her på ferie og købe hoteller til et nyt sted samtidig haha, og som lovet så opdaterer jeg løbende om mit nye eventyr, og der kommer, ligeså snart den er klar, en fuldkommen beskrivelse af vores tur, så I skønne læsere ved hvad I kan se frem til at følge med i, i maj, juni og juli måned.

Knus og skikram her fra Andorra – vi har haft en dag med både snevejr og sol og et enkelt styrt, så nu har min far en kæmpe næse (jeg tror den er brækket) men det er den ikke i følge ham, og han ved det i sidste ende nok bedre end mig? Så nu slapper vi af og skal spise snart.

Ps. Hvis I har nogle steder I mener er et must try or see, så tager jeg glædeligt imod alle råd! 

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Gold goggles & first day in pics