JUST BOOKED OUR FIRST 3 HOTELS ​

Interior design with Desenio posters

Coco Chanel, I only drink champagne, Prada

Fashion books

Hakuna Matata, Feelings

Hangry

See what happens

Indlæg lavet i samarbejde med Desenio.

Favorite posters in Raven’s life

Godeftermiddag søde læsere! I dag kommer det til at handle lidt om indretning og design i mit hjem. Hvis der er noget jeg ved kommer til at præge min nye lejlighed, så er det stilrene simple ting, da jeg elsker nordisk design og er meget minimalistisk i min indretningsmag. Jeg har været så heldig at modtage disse fede plakater fra Desenio og langt tid inde jeg indgik i dette samarbejde, så havde jeg faktisk allerede planlagt at jeg bare måtte eje nogle af deres fede plakater og ligeledes deres rammer(!) til min nye lejlighed. Jeg har valgt meget i den sort/hvid meget fashion præget stil, da det passer perfekt ind i min designerstil. Men det var godt nok ikke nogen nem opgave at vælge mellem alle de smukke og ikke mindst inspirerende plakater de har. Jeg elsker at der er til så mange forskellige smage og indretningsstile, at alle har mulighed for at vælge lige det der inspirere en aller mest, hvilket betyder meget for mig, når jeg køber nye ting til mine rum!

Ovenover ses billeder af hvor jeg pt. har dem stående samt navnene og direkte links til de plakater jeg har valgt. Når jeg er flyttet ind i lejligheden kommer der 100% en room-tour, hvor I kan få et endnu bedre indblik I hvor og hvordan jeg vil hænge dem op og stille dem.

Koden ?RAVENSLIFE? giver 25 % off på posters* fra 6-8 marts. Så det er bare om at komme ind og få et par nye stilede plakater til hjemmet på Desenio.dk

Xx Ravn

*Except for handpicked-/collaboration posters and frame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST BOOKED OUR FIRST 3 HOTELS ​