Leather pants and news

​Get your wardrobe ready for SS18

Ss18 in Raven’s life

Foråret er startet, hvilket vi forhåbentlig også snart får at se på vejret, og sommeren er lige om hjørnet. Dermed er der nu også en ny undskyldning for at få shoppet noget nyt tøj til denne sæson. Som altid har vi hver i sær vores favorit sommer tøj, og fra år til år er der nogle nye must haves for the season. Jeg tænkte derfor, at jeg ville lave en lille collage med trends denne SS18 og hvilket items der er et must have for mig både designer items og on budget.

Måske det også er noget I lige står og mangler, ellers så håber jeg det kunne inspirere lidt til hvad dette års sommer får et præg af.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3

1 // 2 // 3

Og hvorfor lige disse items? – Jeg kan personligt ikke leve en sommer uden alt slags cowboy i mit skab, der er både, jeans, jakke, shorts og nederdel et must for mig og gerne i forskellige stof farver, samtidig med at jeg er helt vild med midi-skirts gerne med lidt print på, hvilket også tydeligt allerede nu, er en af de helt store trends samt wrapkjolerne lavet i samme stil. Derudover så er jeg vild med de simple tees, men som stadig ikke er for kedelige og har en sommer vibe over sig. Sidst men ikke mindst, så er specielle sneaks, hvide støvler og pumps, af den ene eller anden art, det helt store i år – must have!

Nu når det alligevel er så koldt og vintervejrs agtigt, så er der intet bedre end lidt online shopping! En del af de items jeg har linket til er faktisk på sale disse dage, bla. på Nelly og Trendday.

Mange knus

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather pants and news