​Get your wardrobe ready for SS18

​Apartment update

Update on Raven’s apartment

Yay endelig nogle nye billeder og en update på min nye lejlighed! Det er et stykke tid siden, at jeg sidst har skrevet noget nyt om alt flytteriet og hvornår jeg ville flytte ud osv. Der var en del som skulle laves nyt i lejligheden, og vi har også valgt at rive hele køkkenet ned, som derfor også skulle laves helt nyt (som ikke er færdigt) – derfor har det taget en del tid med renoveringen (specielt fordi det, as usual, ikke er done til tiden). MEN nu er der ikke længe til, at jeg begynder at flytte mine ting ind og det glæder jeg mig godt nok til! Det kolliderer, som I måske har tænkt, lidt med min rejse, så jeg når ikke at flytte ind og bo, inden at jeg tager til USA, men nogle af mine ting til når jeg kommer hjem, og så er jeg officielt flyttet ud. Ih hvor jeg glæder mig til at bo i byen og starte et liv derinde, det er altså bare noget andet end at tage frem og tilbage hele tiden.

Det bliver endnu federe at vise jer billeder når det hele er færdigt i alle rummene, for som I kan se er der stadig en masse malergrej i gang og gulvet er ikke pudset rent osv. endnu. Men håber det giver jer en fornemmelse af beliggenheden og de store lyse rum. Jeg eeeelsker mine lofte haha.

Må I nyde de sidste påske dage,

Xx Ravn

2 kommentarer

  • Aaron

    It has a lot of old-fashioned charm and looks like a nice area with a good view and will be really pretty when it warms up. The only thing I wonder about older buildings like that is if they will have the modern amenities like dishwasher and central air conditioning in the summer, and in an upper they got even hotter because heat rises? What about parking, looks tight on that street?, or do you get your own garage?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    It has a lot of old-fashioned charm and looks like a nice area with a good view and will be really pretty when it warms up. The only thing I wonder about older buildings like that is if they will have the modern amenities like dishwasher and central air conditioning in the summer, and in an upper they got even hotter because heat rises? What about parking, looks tight on that street?, or do you get your own garage?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​Get your wardrobe ready for SS18