​New bag for the collection

​April motivation: Less of social medias

Raven’s life

Som nogen af jer måske læste på min Instagram, og har bemærket herinde, så befinder jeg mig i en tid som ikke er nem, og som gør at jeg ikke har overskud til at poste særlig meget herinde, da mit fokus bliver nød til at blive lagt et andet sted. Lige nu er jeg ikke klar til at uddybe, men jeg vil gøre mit bedste for ikke at gå helt i stå, og finde frirummet i at skrive herinde.

Formålet med at koble lidt af er; ikke at måle mig selv med alt og alle på de sociale medier. Jeg har lige fortiden brug for noget mere ro og mindre stress og en af mine stresfaktorer var og er at sidde flere timer på, især Instagram, og gennemanalysere specielt min egen profil for alt der ikke er godt nok ved den og mig. Ved at finde alle detaljer jeg ikke synes om og som ikke er gode nok i forhold til, ja i forhold til alle dem hvis profiler jeg synes er perfekte. Det er nemt at glemme, at det man sammenligner sit eget spejlbillede med er en illustration af et perfekt liv, med en masse filtre på virkeligheden. Og at måle sin succes med andres via deres ?online-liv? er utrolig usund for vores alles psyke, hvilket b.la. er noget jeg mærker konsekvenserne af.

Jeg siger ikke min profil er en pind bedre, da den bestemt også afspejler mine highlights og den bedste side af min dagligdag, men jeg vil så gerne have at jer, unge som ældre piger, der sidder og sammenligner jer selv med blandt andre mig, er klar over, at der ligger meget mere bag en profil fyldt med de bedste vinkler af ens liv, som ikke bliver delt.

Så hvis du også har brug for en lille pause, så gør som mig og sæt dig et mål for at logge ud af dine sociale medier 1 dag eller 2 af gangen, eller tag det mindre step og slå dine notifikationer fra. Det hjælper en til ikke hele tiden at blive mentalt mindet om sit online liv, og giver fred fra mobilen på en anden måde en når den hele tiden lyser – og her mener jeg ikke bare fra instagram likes, jeg mener fra alt, snapchat, facebook, kommentarer osv. Det har jeg ihvertfald gavn af.

Det er mit mål og min motivation for at blive mindre fokuseret på ikke at være ?god nok?, i denne måned. Håber I kan lide dette indlæg, selvom det er en anelse anderledes og mere personligt.

April you better be great.

Xx Ravn

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​New bag for the collection