Chanel made me do it

​My go to summer products

What’s in my bag

Vejret nærmer sig mere og mere sommer, og jeg er vild med det! Jeg er jo mega sol elsker, så selvom det ikke er såååå varmt endnu, så bare dét at solen er fremme og aftenerne lysere, gør mig i langt friskere humør.

Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele mine “go to products”, som jeg har med mig i min taske stort set overalt, ligemeget hvor jeg skal hen eller hvad jeg skal og som bare altid er god i en hver situation.

Som ses ovenover, så har jeg har altid min hydration face mist fra enten Beauté Pacifique eller min MAC Fix+ . Disse gør, at min hud de lange dage på flere jobs med fart på fra morgen til aften, får et et ekstra pift og ikke ser så “kedelig” ud (elsker dem). Derudover har jeg ofte, hvis jeg ved at jeg skal være ud hele dagen, min Chanel bronzer med mig, samt en lille perfume (lige pt. fra Armani), min altid elskede lipbalm fra L:A Bruket og sidst men ikke mindst den bedste eyebrow gel fra YSL. Jeg bruger jo ikke rigtig make-up men denne brow-gel er seriøst et vidunder. Så hvis du ligesom mig, ikke er så stor fan af at tegne dine øjenbryn op eller lign. så er denne perfekt da den bare former brynene så de sidder pænt og giver en smule farve samtidig, you should try it.

Så hvis du står og mangler lidt sommer produkter for at give dig selv lov at være a little extra, så er disse virkelig mine favoritter.

Xx Ravn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel made me do it