​My go to summer products

Birthday planning

Raven’s birthday planning

God aften søde læsere, de få indlæg på bloggen skyldes simpelthen travlhed og nogle gange, må man acceptere at der ikke er tid til det hele. Jeg går lige fortiden og forbereder alt til min 21 års i næste uge, og samtidig har min far fødselsdag i dag! Så der er, og har været, en masse fødselsdagsplanlægning det seneste stykke tid. Derfor tænkte jeg, at lave en lille update på hvad jeg så har planlagt, så det måske kan skabe nogle ideér til jer, der også står i samme situation og skal holde fødselsdag lige rundt om hjørnet.

De sidste par år har jeg haft lavet noget simpelt mad, som alle har kunnet lide og som er nemt at lave såsom mexikanske pandekager og hjemmelavet pizza ect. men i år skal være noget specielt – både fordi, at jeg nu ikke kan tåle særlig meget mad, men også fordi jeg gerne vil have en ?anderledes? fødselsdag. Så I år har jeg valgt at lave en masse små hjemmebagte retter som blomkålspizzasnegle, broccoliboller, lakseroulade, bønne pomfritter osv. så maden bliver en smule mere spændende og tager ?længere? tid at spise, da man kan sidde lang tid med maden på bordet i forhold til pizza f.eks. Derudover skal vi have en let chokolademousse lavet på avokado og banan med frugt og vanilje is til, da jeg førhen har oplevet af brownie kage bliver en smule for sødt og tungt i forbindelse med man opvarmer til byen.. Undervejs skal vi lave nogle fælleslege, hvilket jeg altid synes skaber en god stemning blandt gæsterne og som jeg synes man som værtinde burde overveje til sin fest, hvis ikke man lige kan finde på hvad man skal lave. Det kunne være en quiz om enten gæsterne eller dig selv, bingo, tip en 13?er eller spillet “most likey to” hvor du har opfundet spørgsmålene. Mest af alt kan jeg godt lide når fødselsdage har præg af fødselaren så man virkelig kan mærke hvem det er, der har valgt at det skaæ være lige præcis sådan.

Jeg skal fejre min fødselsdag på fredag, og som alle der afholder en fest, ønsker man virkelig ens gæster nyder aftenen, så lige nu er der intet andet end planlægning og indkøb og endnu mere planlægning på skemaet haha.

Glæder mig til at dele en masse opskrifter mm. til gode drinks, nemt og lækkert mad og selvfølgelig et par fødselsdags outfits der altid er en sikker vinder.

Håber I har haft en dejlig weekend og nyder den sidste dag.

Xx Ravn

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

​My go to summer products