Min nye lejlighed

Home sweet home

Raven’s life back in Copenhagen

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg trods verdens fedeste tur, ikke var glad for at være hjemme igen. Det er nu en uge siden jeg landede og indflytningen er i fuld sving. Den gik faktisk straks igang fra jeg landede hvor sengen kom ind, mit nye (så fede) tøjskab er blevet købt og bragt op, thank god for my dad, og nu er stort set alle flyttekasser og diverse ting også kommet ind. Det har indtil videre taget mig 5 dage at pakke tøj ud haha.

Det føles helt underligt at være hjemme igen og samtidig så er alt bare helt i vante rammer, som havde jeg været hjemme i flere uger. Kender i det hvor det allerede føles så normalt og trygt igen trods så mange uger væk? Jeg føler ihvertfald ikke at det kun er 7 dage siden jeg landede haha liiige bortset fra min jetlag som har holdt mig vågen i utrolig mange timer nu. Men det går forhåbentlig snart tilbage til normal igen.

Der sker så mange ting i mit liv lige nu at det kan være helt svært at følge med; jeg flytter ud, skal indrettet min helt egen lejlighed (!!), jeg starter nyt job snart, forhåbentlig nyt studie inden længe og en nyt “voksenliv” starter, hvor jeg skal til at holde styr på alt selv (godt jeg også har min mor) samt begynde at betale regninger (wuuut) det bliver altså lidt underligt, men jeg glæder mig! Så jeg underskylder de manglende opdateringer, men det skyldes simpelthen det alt for skønne vejr der nydes, og de ellers travel flytte timer – MEN der er meget mere på vej og en masse youtube videoer også!

Masser af krammer og knuser fra en glad mig tilbage i sin hjemby.

Love, Raven

Ps. hvis I ønsker at følge lidt mere med så sker der daglige opdateringer på min Instagram: Mathilderavnc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye lejlighed